Binary Option Broker EZTrader.com bermula sejak 2008. Ini menunjukkan ia adalah antara broker yang pertama menyediakan instrumen kewangan serta peluang-peluang kepada peniaga.

Tidak seperti kebanyakan broker, EZTrader membangunkan platfom perdagangannya sendiri untuk Binary Option dan dan secara tetap berperanan untuk memperbaikinya.  Ciri yang penting dalam platfom ialah peluang-peluang hebat yang ditawarkan dalam perdagangan Binary Option.

Laman web EZTrader.com adalah hakmilik syarikat Cypriot WGM Services Limited. Salah satu kelebihan syarikat ini adalah peraturannya bukan hanya melalui CySEC (Cyprus Securities dan Suruhanjaya Pertukaran), tetapi juga melalui EU directive MIFID. Ini adalah tanda kebolehpercayaan dan kejujuran EZTrader. Ianya boleh dipercayai samada bagi pelaburan atau pengeluaran untung tanpa sebarang masalah.

Deposit Minimum

1

 

EZTraders menarik para pengguna tidak hanya dari segi keselamatan, tetapi juga melalui pelaburan yang kecil untuk membolehkan anda mula berdagang dengan Binary Option. Deposit minimum hanya sebanyak 100 dollar, euro atau pound.

Akaun Demo

Broker EZTrader tidak menyediakan akaun demo, namun, kekurangan ini diseimbangkan melalui kelebihan lain – deposit minimum, syarat dan sekuriti yang sangat berfaedah dalam membuat keuntungan.

Keuntungan dari transaksi dan jumlah transaksi

Keuntungan maksimum daripada satu transaksi dalam Binary Option boleh mencapai 95%. Ini adalah peratusan yang tertinggi.

Pelaburan minimum dalam transaksi platform EZTrader ialah $10. Pelaburan maksimum adalah $3000. Walaubagaimanapun, apabila berdagang beberapa pilihan jumlah satu pelaburan tidak boleh melebihi $2700. Satu lagi fakta penting ialah jumlah keseluruhan dagangan tidak boleh melebihi $30,000. Dalam kata lain, anda tidak boleh membuka sejumlah transaksi yang besar yang mana jumlah keseluruhannya melebihi $30,000.

Jenis pilihan – Option

2

Platfom pemilikan dagangan EZTrader menawarkan peniaga untuk membuat transaksi dalam binary option klasik, dalam pilihan “60 saat” (pilihan selang mungkin 60, 90 dan 120 saat) dan untuk pilihan jangka-panjang (hari, minggu, bulan). Menjual Option adalah satu lagi ciri yang menarik – ia membolehkan anda menjual Option daripada pembukaan transaksi sehingga transaksi tutup. Ciri ini sangat berguna bila harga tidak memainkan peranan seperti yang dijangkakan. Sekurang-kurangnya boleh mendapat beberapa pampasan dalam kesilapan.

BERI MAKLUM BALAS