Salah satu cara yang paling efektif dan selamat buat duit dalam Binary Option ialah dengan melabur didalam Akaun-PAMM. Di dalam artikel ini kita akan melihat kepada ciri-ciri jenis pelaburan ini, kita membezakan dari segi kelebihan dan keburukan. Sebagai tambahan, dalam kesimpulan, kami menunjukkan prosedur yang diperlukan dalam pelaburan PAMM Binary Option.

Apa itu Akaun PAMM?

Malahan, pelaburan didalam Akaun-PAMM, menunjukkan pindahan wang pelabur yang mempunyai kepercayaan dengan peniaga-peniaga, yang akan menggunakan dana ini untuk berdagang Binary Option. Walaupun akaun tersebut kepunyaan peniaga, namun, dia tidak mempunyai akses kepada wang pelabur, ianya dibuka hanya apabila mempunyai sebarang kemungkinan memasuki kontrak. Apabila peniaga meningkatkan modal, dia akan menerima ganjaran, dan menjana dana secara automatik dicaj dan boleh dibuang daripada sistem, atau pedagang melibatkan diri dalam pelaburan yang seterusnya.

845454452

Sekiranya peniaga mengalami kerugian, dia tidak memperolehi apa-apa, dan kerugian kes tersebut diwujudkan oleh pelabur. Walaubagaimanapun, ini tidak bermaksud yang peniaga tiada apa yang merugikan, dan ianya boleh bergantung kepada wang pelabur banyak mana yang dia mahukan. Apabila anda membuka PAMM peniaga membuat jumlah tertentu (dikenali sebagai kawalan modal), dan jumlah ini digunakan dalam transaksi dengan Binary Option dalam gelanggang yang sama menggunakan duit pelabur. Dalam kata lain, peniaga boleh beli kontrak bagi pihak wang pelabur tanpa menggunakan dananya sendiri, sistem ini mengandaikan keseragaman pengagihan wang. Maka, peniaga merisikokan modalnya sendiri, dan pada masa yang sama, pelabur-pelabur berpotensi, menilai kebarangkalian pelaburan dalam kepentingan PAMM yang boleh melihat saiz modal.

Sekiranya pelabur melihat yang peniaga sendiri meletakkan wang yang baik, ia menunjukkan keseriusan dan fakta bahawa peniaga lebih untuk mengelak dari sebarang risiko yang tidak diperlukan dalam perdagangan, dengan itu memastikan keselamatan wang pelabur.

PAMM- platfom daripada sudut pandangan teknikal

Sekarang jom bercakap tentang apa itu PAMM daripada sudut pandangan teknikal dan maksud umumnya dari segi singkatan akronim. Maka, PAMM (PAMM-Percent Allocation Management Module) ialah Peratusan Modal Peruntukan Pengurusan, sebuah aplikasi penyelesaian yang membolehkan anda untuk proses secara automatik pindahan dengan kepercayaan. Dari maksud akronim itu juga ianya jelas bahawa idea utama sistem-PAMM ialah peruntukan automatik dana pelabur dan aset peniaga pada masa transaksi berlaku. Oleh itu, ianya secara automatik mengagihkan untung rugi selepas penutupan transaksi. Maka, sebagai hasil yang menguntungkan pelabur peniaga melihat setiap peningkatan dalam baki akaun (dalam dashboard pelabur), peniaga juga melihat peningkatan dana, yang mana hak miliknya secara peribadi.  878554422

Sistem ini tidak hanya menyediakan pindahan dana automatik, tetapi juga pembayaran semula automatik, pelabur boleh mengeluarkan duit mereka, peniaga tidak boleh sebarang cara menghalangnya. Namun, mungkin terdapat beberapa sekatan yang diperlukan untuk mencapai kestabilan proses dagangan, kerana pengekstrakan wang pelabur pasa suatu masa, sehingga perjanjian dibuka, ia adalah mustahil untuk sebarang alasan yang jelas.

Seterusnya, sistem PAMM ini secara automatik mengagihkan dana, menyediakan kepentingan perlindungan yang tinggi terhadap peserta. Contohnya, peniaga tidak boleh semudahnya “lesap” dengan duit pelabur, tidak sekurangnya kerana ia tidak punyai sebaramg cara untuk membuangnya daripada sistem. Sebagai pertukaran, keuntungan pelabur, tidak dielakkan dari pembayaran pampasan kepada peniaga, seperti yang dinyatakan sebelum ini, sistem secara automatik merekod sebarang perubahan dalam baki pada penutupan setiap transaksi.

BERI MAKLUM BALAS