XTRADE telah wujud di pasaran kewangan antarabangsa sejak. Ia adalah sebuah syarikat broker yang stabil, mampan dan dikawal selia yang mempunyai reputasi sebagai salah sebuah syarikat terkemuka dalam bidang dagangan saham, indeks, komoditi, pertukaran asing serta kontrak bagi perbezaan.

Syarikat XTRADE menawarkan sejumlah besar instrumen kewangan yang mungkin sesuai untuk kedua-dua pengguna baharu serta pengguna berpengalaman. Instrumen kewangan yang ditawarkan oleh syarikat ini termasuklah latihan akaun demo. Ini adalah cara yang sangat berkesan untuk berlatih dalam persekitaran maya sebelum anda mendapat akses kepada akaun langsung. Akaun demo membolehkan peniaga-peniaga baharu untuk memperoleh pengetahuan pasaran dan membangunkan strategi kewangan mereka sendiri.

Selain daripada sebuah akaun demo, syarikat itu juga menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk para peniaga, termasuklah kalendar kewangan, pusat latihan perdagangan, sebuah buku elektronik percuma, dan banyak lagi instrumen kewangan lain.

3

Pelanggan XTRADE juga mendapat perundingan percuma daripada pakar-pakar terkemuka, yang merupakan profesional dalam bidang e-dagang. Latihan yang diberikan kepada peniaga-peniaga adalah satu bahagian penting dalam perkhidmatan yang ditawarkan oleh syarikat tersebut.

XTRADE menawarkan sokongan pelanggan yang berterusan melalui aplikasi sembang, mel dan telefon. Sokongan pelanggan turut boleh didapati 24/7 dalam pelbagai bahasa termasuk Bahasa Inggeris, Bahasa Arab, Sepanyol dan lain-lain lagi.

Pengeluaran

XTRADE melakukan pengeluaran daripada akaun selepas menerima permintaan melalui faks atau e-mel. Syarikat ini dengan pantasnya memproses permintaan untuk pengeluaran dana, membolehkan peniaga-peniaga untuk mendapatkan wang mereka dalam tempoh yang singkat. Pelanggan akan menerima bayaran dalam tempoh 5 hari bekerja. Pelanggan juga mempunyai hak untuk memindahkan wang ke akaun pelanggan lain dalam syarikat. Untuk mengeluarkan dana daripada akaun, anda boleh menggunakan kad kredit atau kad debit, pemindahan bank, CashU, Webmoney dan beberapa kaedah pembayaran yang lain.

Aduan mengenai XTRADE

Memandangkan XTRADE dikawal oleh suatu sistem peraturan yang ketat, tidak timbul isu kesalahan. Sebarang aduan di forum boleh dikaitkan dengan persaingan antara syarikat-syarikat dalam pasaran yang dinamik ini. Syarikat tersebut mempunyai sokongan pelanggan yang berkesan yang tersedia melalui e-mel, aplikasi sembang, telefon atau faks dengan perihal masalah tersebut. Pakar syarikat akan segera bertindak balas terhadap aduan pelanggan itu.

33

XTRADE adalah salah sebuah syarikat yang paling mematuhi undang-undang syarikat broker di pasaran pada hari ini. Aktiviti syarikat ini dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Cyprus (CySEC), yang menjamin tahap perlindungan yang tinggi kepada para pelanggan terhadap penipuan kewangan.

Peraturan broker

Sejak bertahun-tahun, XTRADE telah menjadi sebuah syarikat yang dikawal selia. Pengawasan syarikat ini dilakukan oleh CySEC (Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Cyprus), yang mengawal aktiviti syarikat melalui pelbagai instrumen kawal selia (peraturan, garis panduan dan cadangan). Ia bertujuan untuk memastikan pematuhan kepada peraturan dan undang-undang bagi melindungi para pelanggan daripada penipuan kewangan. Syarikat XTRADE adalah salah sebuah syarikat broker yang paling selamat di pasaran kewangan antarabangsa.

Bonus

XTRADE menyediakan bonus besar kepada pelanggan baharu. Bergantung kepada deposit, jumlah bonus boleh berkisar dari $ 50 hingga $ 6000. Selain bonus, terdapat juga beberapa aktiviti promosi kepada pelanggan baharu beserta dengan bonus untuk pelbagai keadaan. Sebagai contoh, untuk pengesahan nombor telefon, pelanggan akan menerima $ 20 dolar secara percuma dalam akaun dagangan mereka. Adalah disyorkan untuk memantau aktiviti-aktiviti promosi baharu dengan teliti agar tidak terlepas yang seterusnya.

Rumusan

333

Syarikat XTRADE adalah salah sebuah syarikat yang paling stabil di pasaran kewangan antarabangsa. Syarikat ini telah berada dalam pasaran selama lebih daripada sepuluh tahun, menawarkan perkhidmatannya sebagai broker dalam dagangan saham, indeks, komoditi, pertukaran asing dan kontrak bagi perbezaan. Syarikat ini menawarkan syarat-syarat yang menguntungkan bagi kedua-dua broker baharu dan yang berpengalaman serta menggunakan pelbagai instrumen kewangan untuk menjadikan syarat perdagangan lebih menarik.

Kesimpulan

Kesimpulannya, kita boleh mengatakan bahawa XTRADE adalah sebuah syarikat yang stabil, kukuh dan boleh dipercayai, yang merupakan kelebihan terhadap syarikat lain. Ia telah memenuhi tahap standard perkhidmatan yang tinggi. Pelbagai aktiviti promosinya memberi peluang bagi menawarkan keadaan yang baik untuk urus niaga. Syarikat ini dikawal selia oleh CySEC yang menjadikan ia tidak mustahil untuk berdagang dalam pasaran kewangan global tanpa berasa takut akan penipuan kewangan. Secara umumnya, XTRADE adalah salah sebuah syarikat terkemuka dan paling stabil di pasaran kewangan antarabangsa.

BERI MAKLUM BALAS