Situasi dimana broker Binary Option tidak sabar untuk membayar wang yang dijana, dan seterusnya enggan memulangkan duit kepada peniaga yang telah membuat deposit, adalah sangat tidak menyenangkan. Walaubagaimanapun, untuk mengelak dari terjadinya situasi-situasi tersebut tidak selalunya mustahil. Terutamanya sejak pembroker dalam perkhidmatan pelaburan pasaran tempatan secara mayanya tidak dikawal selia. Oleh itu, peniaga hendaklah bersedia dari segi mental terhadap sebarang apa yang berlaku, dan cuba memikirkan tentang semua situasi yang berbangkit. 75222

Saya harus nyatakan bahawa jika, pada dasarnya, operator – Orang yang melakukan fraud mengumpul dana dibawah nama yang menyediakan perkhidmatan dalam pasaran Binary Option, untuk memaksa dia memberikan wang yang mustahil. Ia, secara teorinya, kebarangkalian penglibatan organisasi penguatkuasaan keadilan undang-undang dari tahap yang berbeza wujud. Walaubagaimanapun, dalam mempraktikkan peluang pada masa yang sama sejumlah wang datang kembali, secara ekstremnya adalah kecil.

Bagi sesetengah kes, apabila melibatkan broker-broker yang besar yang beroperasi dengan lesen, ia adalah mustahil untuk menyelesaikan isu duit dengan merujuk kepada penguatkuasa undang-undang, yang mana menggunakan lesen ini. Namun, dalam beberapa kes penafian bayaran balik mempunyai justifikasi yang munasabah, kerana organisasi tidak mahukan lesennya ditarik, yang mana sejumlah wang telah dibayar (tambahan, untuk mendapatkan dokumen lesen itu balik akan mengambil masa yang lama).

Sistem Pembayaran

Penyelesaian yang dibincangkan dibawah, tidak terletak dalam pendedahan yang jelas. Terdapat kemungkina bayaran balik melalui sistem pembayaran dimana melalui duit yang telah dipindahkan ke akaun broker. Tetapi mekanisma ini hanya berkesan apabila anda menambah semula deposit pembayaran dengan kad bank. Boleh jadi kad dari mana-mana bank, tetapi adalah perlukan yang ia menguruskan satu daripada sistem pembayaran – Visa atau MasterCard (Wajib tunjukkan logo). 5754544

Sekiranya deposit ditambah semula, kalau tidak untuk kesegeraan melalui akaun sistem pembayaran elektronik, ianya tidak mustahil. Oleh itu, memilih cara untuk menambah semula deposit, adalah berbaloi mengambil kira kemungkinan membayar melalui kad kredit – pilihan tersebut memberikan peluang untuk memulangkan wang kepada broker yang mempunyai helah secara tiba-tiba atau meyakinkan untuk menolak kes pengunduran transaksi.

BERI MAKLUM BALAS