Binatex adalah rakan anda yang boleh dipercayai untuk opsyen binari. Anda boleh memperolehi wang daripada ramalan turun naik harga yang menggunakan sistem yang mudah dan intuitif untuk peniaga yang baru bermula. Binatex membolehkan anda menjana wang di rumah dengan menggunakan komputer riba atau telefon pintar.

Ia adalah penyelesaian yang menguntungkan bagi mereka yang berusaha untuk berjaya dan menghapuskan masalah kewangan. Dengan kemunculan opsyen binari, ia telah menjadi lebih mudah, dan dengan platform Binatex ia adalah lebih berfaedah serta dua kali ganda lebih pantas. Ia adalah pilihan yang tepat bagi mereka yang ingin menjana wang melalui daya intelek mereka tanpa meninggalkan rumah.

Walaupun anda tidak mempunyai pengalaman dalam perdagangan, namun dalam hanya beberapa minit anda akan dapat menjalankan perdagangan yang menguntungkan dengan hanya menatap komputer daripada keselesaan sofa anda. Sistem ini telah dibina untuk mengurangkan risiko dagangan. Jumlah yang anda boleh kerugian adalah dihadkan oleh perdagangan yang dilengkapkan.Binatex 1

Binatex adalah sumber pendapatan yang boleh dipercayai bagi mereka yang terfikir untuk menukar pekerjaan dan melakukan sesuatu yang menarik dan menguntungkan. Disebabkan oleh turun naik harga, anda masih boleh menghasilkan wang dengan opsyen binari walaupun dengan pelaburan minimum.

Aktiviti Binatex ditadbir oleh CySEC dan ditujukan untuk negara-negara Eropah Barat dan Timur Tengah.

Istilah dagangan:

 • Pendapatan sehingga 70-400%
 • Pampasan kerana kerugian sehingga 50%
 • Deposit minimum adalah $10
 • Kadar minimum adalah $1
 • Versi mudah alih disediakan

Platform dagangan

Faedah terminal:

 • Dagangan disediakan untuk peniaga yang baru bermula
 • Satu set aset kewangan yang sangat baik
 • Keselamatan disediakan oleh Protokol Web
 • Deposit dana ke akaun Binatex boleh dibuat melalui VISA, MasterCard dan sistem pembayaran yang berbeza.

Latihan

Di laman web Binatex, anda akan menemui bahagian pembelajaran yang komprehensif yang terdiri daripada bahan-bahan kajian yang berikut:

 1. FAQ terperinci yang memberi jawapan kepada soalan-soalan yang paling kerap ditanya oleh para peniaga.
 2. Tutorial video – prinsip asas perdagangan, strategi perdagangan, video bertema, dan lain-lain.
 3. Webinar yang dikendalikan oleh peniaga saham profesional.
 4. Buku Elektronik yang komprehensif mengenai dagangan opsyen.
 5. Pangkalan data mengenai terma pasaran saham.
 6. FAQ
 7. Pelbagai instrumen dagangan syarikat (ciri-ciri, data masa dipetik, dan lain-lain).binatex 2

Bagaimana bergunanya latihan daripada Binatex untuk anda? Dengan persembahan mudah daripada platform pembelajaran, mana-mana peniaga yang baru bermula boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dalam masa yang singkat bagi memulakan perdagangan yang berjaya dengan opsyen binari.

Kesimpulan

Jika anda sedang mencari broker opsyen binari yang inovatif dengan terma-terma dagangan yang menguntungkan dan setia, serta terminal maju dengan petunjuk untuk dagangan, perkhidmatan analisis yang hebat dan tahap pembayaran yang tinggi, syarikat Binatex adalah pilihan yang tepat untuk anda. Broker opsyen binari yang inovatif ini mengumpul perkembangan dan teknologi bagi pasaran dagangan opsyen yang terkini, dan menukarkan dagangan 60 saat opsyen binari kepada instrumen pendapatan yang stabil.

BERI MAKLUM BALAS