Oleh itu, apa yang perlu dilakukan jika anda merancang untuk menggunakan strategi ini dalam Binary Option?

Pertama, anda harus mengaitkan deposit anda dalam tawaran urusniaga yang minima. Tawaran ursniaga mestilah kurang risiko. Sebagai contoh, jika deposit anda £250 anda boleh membeli pilihan (Option) dengan kos £1. Dalam kes ini, anda mestilah mempunyai tawaran tidak berjaya dengan kuantiti yang besar dalam usaha untuk melenyapkan deposit anda (8-9 tawaran). Tapi sekiranya anda mula dengan tawaran £20, anda akan kehilangan segalanya dalam sekelip mata.

Kedua, adalah lebih baik tidak menggunakan asas aset yang sama beberapa kali sekaligus. Jika anda meramalkan kenaikan Euro dan rugi, anda tidak sepatutnya membuat lagi satu belian kontrak atau jual kontrak dalam perkara tersebut.

Ketiga, sekiranya anda menggunakan strategi ‘Martingale’, minit yang pendek dan pilihan 30 saat adalah yang terbaik untuk anda. Peniaga yang berfikir secara logik dapati ianya sukar untuk diramal yang mana harga akan keluar dalam beberapa saat. Ia hampir mustahil. Anda dan peniaga lain berada dalam situasi yang sama. Namun begitu, adalah penting untuk anda bekerja dengan broker yang membayar semula harga pilihan secara penuh jika kedudukan tawaran ditutup pada harga sepertimana ia dibuka. Bila anda bekerja dengan pilihan minit, kebarangkalian urusniaga adalah lebih tinggi, jadi sebolehnya anda sepatutnya tidak merugikan duit anda.    87788545445

Akhir sekali, jangan cuba bermain bertentangan dengan tren. Jika anda melihat kecenderungan Euro meningkat, anda patut menjualnya. Jika anda melihat ia turun, jual.

Anda patut mengguna bukan sekadar strategi Martingale tetapi juga alat-alat perniagaan lain (penunjuk, garis), ia membolehkan anda untuk memperolehi pendapatan stabil, tidak seperti perjudian tetapi ahli pasaran yang sebenar.

Bagaimana untuk menjana dalam pilihan ‘One Touch’

Binary Option merupakan peluang yang sangat baik untuk meningkatkan untung. Keuntungan ialah salah satu parameter yang membuatkan pilihan dalam dagangan semakin popular. Sebagai peraturan, dalam majoriti kes setiap tawaran boleh mencecah keuntungan sehinggan 60-85%. Contohnya, jika anda beli Option £10 pendapatan anda akan menjadi £16-£18.5. Jumlah ini tidaklah teruk sangat selepas mengambilkira risiko pilihan dagangan yang kecil dan boleh diramal berbanding Forex atau sistem pertukaran yang lain.

Walaubagaimanapun, ianya jelas bahawa peniaga-peniaga mahukan pendapatan maksimum mungkin melebihi 85%. Untuk pelanggan jenis ini, para broker telah mencipta Option ‘One Touch’.

Apa itu “One Touch”?

“One Touch” bukanlah Binary Option yang klasik, kerana, dalam kes ini, adalah penting bukan sahaja harga yang akan naik atau turun dari tahap asal, tetapi juga dimana arah ianya bergerak dan sejauh mana ia akan pergi dari titik asal.

Untuk berada didalam keadaan dimana option ‘One Touch’ menguntungkan, diagram harga harus mencapai titik yang mana menunjukkan semasa posisi pembukaan.  Segalanya mudah disini. Apabila harga mencapai titik tersebut, pilihan tersebut diambil untuk menjadi keuntungan dan anda akan mendapat duit anda. Berapa banyak? Bergantung pada sejauh mana titik yang anda pilih daripada harga asal apabila posisi dibuka. Lagipun, peniaga mempunyai peluang untuk memilih jumlah yang telah menang.   8784445522

Dalam sesetengah kes, pilihan ‘One Touch’ bantu menaikkan 100% keuntungan dan kadangkala sampai 500% dan lebih dari itu. Malah, anda boleh dapat £500 dengan hanya £100 sebagai deposit dalam satu tawaran yang mempunyai tempoh pilihan yang sangat singkat. Tidak hairanlah jenis Binary Option ini menjadi sangat popular.

Pro dan Kontra

Apakah kelebihan utama dari pilihan-pilihan ini? Sudah tentu, ianya adalah sesuatu yang mereka boleh bantu dapatkan duit lebih banyak. Jika anda gunakan peluang yang diberi kepada anda melalui pilihan-pilihan (Option) ini, anda boleh dapat tawaran yang lebih kecil dari meletakkan tawaran dan jana pendapatan yang lebih banyak. Namun, risiko kerugian juga agak tinggi; oleh itu, strategi optimal pilihan ‘One Touch’ adalah pendekatan yang serius dalam setiap tawaran dan membuatkan ia kurang kerap.

Kelebihan kedua penting pilihan ‘One Touch’ ialah harga haruslah menyentuh titik dimana anda membuat keuntungan. Cukup sekadar melakukannya sekali. Tidak terdapat perbezaan dimana harga akan tamat kepada pilihan,  diatas tahap atau dibawahnya. Ia boleh menjadi lebih rendah dari titik dimana posisi dibuka. Apabila, sentuhan titik mengena, secara automatik anda akan mendapat wang. Lagipun, majoriti dari broker-broker “mengira” pilihan ‘One Touch’ apabila sentuhan titik berlaku. Dalam kata lain, anda boleh buka kedudukan pembeli, contohnya, untuk beberapa hari tetapi membuat wang dalam beberapa jam sekiranya peristiwa yang menyebabkan pelaksanaan option berlaku. Ianya juga sangat mudah.

Bagi kelemahan setiap pilihan, masalah utama pasti adalah risikonya yang tinggi. Tetapi risiko yang selalunya boleh diterima sebagaimana keuntungan lebih tinggi daripada anda menggunakan pilihan lain.  54888

Walaupun begitu, pilihan ‘One Touch’ tidak cenderung untuk membuat keuntungan. Kebarangkalian tawaran yang berjaya meletakkan pilihan 50%. Harga boleh naik atau turun, tiada cara lain. Namun, didalam keadaan bila pilihan ‘One Touch’ digunakan, kebarangkalian tawaran yang berjaya berkadar songsang dengan jarak yang diluluskan oleh harga dari titik awal. Oleh itu, adalah penting untuk mengukur risiko dengan betul dan tidak cuba untuk membuat duit yang banyak dengan peluang yang sangat rendah. Adalah lebih baik untuk mendapatkan wang yang baik dengan kebarangkalian yang memberikan harapan untuk mencapai matlamat yang dikehendaki.

BERI MAKLUM BALAS