Apa yang anda boleh lakukan untuk membeli Binary Option? Lakukan pendaftaran di laman web broker dan depositkan jumlah yang akan anda gunakan untuk membeli Option. Selepas itu, anda boleh mula berdagang.

Untuk membuat pembelian, hanya perlu memilih beberapa parameter bagi setiap pilihan (Option)

  • Aset asas;
  • Nilai;
  • Masa dan tempoh sah.

Bagi nilai dan masa, segalanya jelas walaupun kepada mereka yang tidak pernah melakukannya. Tapi apa itu aset, yang pertama sekali perlu dipilih?

Idea Utama Aset Asas

Pada asasnya, aset asas menentukan apa yang akan anda dagangkan. Jika kita letak ia  secara maksimum dan praktikal, aset asas ialah objek dimana perubahan diagram akan menjadi paling dalam proses membuat keputusan.

Seorang boleh menjadi pening melihat pelbagai pilihan nombor yang ditawarkan broker, seperti ‘Any Option’. Namun, ia tidak lah menakutkan dan merumitkan.

Pilihannya adalah mencukupi tetapi boleh dikategorikan.

57784554

Matawang

Matawang secara tradisionalnya didagang dalam Forex, ia juga digunakan dalam pasaran Binary Option dan selalu dipasangkan. Contohnya, EUR/USD, GBP/JPY.

Bila anda melihat kombinasi ini, anda patut tahu yang anda berdagang pada kadar pertukaran mata wang pertama yang akan lebih tinggi atau rendah dari matawang kedua. Contohnya, jika harga terkini Euro ialah 1.3322 lebih besar dari harga dollar U.S, maka diagram EUR/USD akan berada pada titik 1.3322. Oleh itu, anda boleh buka kedudukan belian berdasarkan ramalan yang harga akan terus naik dan mencapai 1.3350 atau menurun 1.3300.

Bergantung kepada betapa betulnya ramalan anda, anda pasti atau tidak pasti akan mendapat untung. Binary Option adalah bagus kerana anda tidak perlu membuat pengiraan sejauh mana harga tersebut boleh naik atau turun. Walau satu titik pun sudah cukup untuk anda menang.

Depending on the correctness of your forecast, you will or you will not get the profit. Binary options are good because you don’t have to calculate how far the price will go. Even one point is enough for you to win.

Saham

54778777

Saham dari pelbagai syarikat, seperti HSBC atau Apple boleh didagang dalam cara yang sama. Bergantung kepada peristiwa dalam pasaran global, harga saham boleh naik atau turun. Kerja anda masih kekal sama, meramal peralihan harga dengan betul.

Kes ini lebih mudah kerana anda hanya punyai satu nilai harga saham dan tiada dua matawang.

Pertukaran stok ialah antara pasaran yang paling lama dan tradisional. Walaubagaimanapun, dalam kes ini, adalah penting untuk memilih syarikat yang mempunyai saham yang boleh dipercayai. Terdapat beberapa perbadanan yang saham mereka lebih dipercayai dari sesetengah matawang.

Indeks

Indeks adalah petunjuk nilai aset yang memasukkan pengiraan indeks yang relevan. Contohnya, jika sebuah indeks terdiri dari 2 aset (saham dua syarikat) dari nilai yang sebenar dan salah satu nilai aset jatuh secara mendadak, dan nilai yang lagi satu meningkat sedikit, kadar indeks akan jatuh.

Terdapat pelbagai bentuk indeks tetapi, sebagai peraturan, hanya indeks yang paling popular didagangkan. Contohnya, Nasdaq dan Dow Jones adalah indeks pasaran Amerika. Yang pertama termasuk saham syarikat hi-tech dan kedua – saham syarikat besar yang mewakili seluruh sektor industri di Amerika.

Dari segi praktikalnya, apabila anda dagangkan indeks anda akan melihat diagram yang sama dan tidak dapat membuat keputusan. Tugas anda masih sama apabila anda dagangkan jenis aset yang lain. Ia adalah untuk meramalkan tren indeks untuk masa yang terdekat.  4877788

Komoditi

Segalanya sangat mudah dan boleh difahami disini. Bukan hanya matawang dan saham didagangkan dalam pertukaran pasaran tetapi juga komoditi benar. Contohnya, sumber semulajadi dan barangan pengguna seperti emas, perak, minyak, khinzir dan kain cotton atau gandum. Harga juga bergantung pada perubahan. Jadi, anda akan ada peluang untuk mendapatkan wang melalui pembukaan belian dan meramalkan nilai setiap pilihan.

BERI MAKLUM BALAS