Adakah semuanya terlalu mudah bagi seorang yang melibatkan diri dalam pertukaran, seperti dalam Option (pilihan), akan mampu menjana pendapatan seratus kali ganda lebih besar dari sebulan gaji yang diterimanya? Dan, sudah tentu, ianya berbaloi melihat kualiti yang dimiliki oleh semua peniaga-peniaga ini yang berjaya. Ianya jelas bahawa, seperti semua orang, mereka adalah berbeza antara satu sama lain. Namun, mereka semua mempunyai beberapa perkara ini yang sama:

  • Pengiraan beku. Peniaga yang mampu menjana sejumlah pendapatan tidak boleh semudahnya memperjudikan atau membuat tindakan terburu-buru. Hanya dengan meletakkan pengiraan dan logik pada permulaan, anda boleh menjangkakan keuntungan.
  • Keupayaan untuk menunggu. Biasanya, pedagang-pedagang yang berdagang banyak dan Option (pilihan) yang berbaloi bukan sepuluh dollar tapi ribu atau lebih. Dan mereka tidak melakukan transaksi sehari, tetapi satu atau dua seminggu atau sebulan. Tapi mereka yakin dengan pengiraan mereka, dan secara munasabah mengandaikan harga akan menjadi seperti mana yang mereka ramalkan.
  • Akhir sekali, peniaga-peniaga ini sangat berminat dalam apa yang berlaku dalam pasaran, sudah biasa dengan teknik analisis, sudah biasa dengan keadaan ekonomi dunia. Dan, malah, mereka tidak takut dengan halangan sementara dan tidak takut untuk mengambil risiko dengan cara yang baik. Bekerja dengan bursa saham sentiasa mempunyai risiko tertentu, tetapi ianya adalah suatu peluang untuk mendapatkan sesuatu yang lebih dari apa yang boleh kamu dapat dengan bekerja sebagai pekerja.

Bagaimana untuk mula berdagang?

987955

Sekiranya anda hendak mulakan perdagangan pilihan, maka sudah pasti anda berminat bukan sahaja dalam peluang jangka panjang, tetapi apa yang secara tepat yang kamu dalam minggu dan bulan yang seterusnya. Untuk memastikan perniagaan anda berjalan lancar, adalah wajar untuk mematuhi peraturan-peraturan berikut:

-Secara tetap pelajari dan menguasai material baru. Sekiranya anda tidak dapat membuat analisis teknikal yang asas dan tidak dapat menganalisis carta, adalah lebih baik untuk anda tidak mula berdagang. Namun, anda boleh bangunkan kemahiran-kemahiran ini tanpa sebarang risiko, berdagang dalam akaun demo.

-Punyai strategi yang jelas. Secara kebetulan, setiap strategi mempunyai kadar dalam setiap keuntungan. Adalah lebih baik pilih strategi, yang mana mempunyai purata keuntungan, tapi melibatkan risiko yang minima.  Kerapkali strategi kebolehuntungan ditentukan sebagai suatu kadar faedah. Iaitu, sebagai contoh, 60% sebulan, menunjukkan dalam tempoh tersebut anda boleh mengubah $100 kepada $160. Dan dari seribu boleh jadi $1600. Untuk sebab ini, adalah wajar untuk terus meningkatkan deposit, jadi selepas setiap pengeluaran dana keatasnya akan bertambah dari sebelumnya.

874545

Secara umumnya, strategi yang betul bagi seorang peniaga baru – tidak bergantung pada jumlah emas yang banyak, dan cuba pelajari profesion ini, gunakan segala peluang yang ada yang boleh didapati. Seterusnya kejayaan akan menghampiri dalam masa singkat.

BERI MAKLUM BALAS