Anda boleh menggunakan maklumat daripada rangkaian lain. Isyarat dagangan boleh menjadi berbayar atau percuma. Harga tersebut bukanlah petunjuk langsung bagi kualitinya. Sementara memilih isyarat yang terbaik untuk diri sendiri, pilih sumbernya dengan berhati-hati, sambil menguji kebolehpercayaan data tersebut melalui amalan.

Jelas sekali bahawa tiada gunanya untuk mendapatkan isyarat demikian untuk aset yang anda tidak akan perdagangkan. Jika anda masih belum membuat keputusan tentang aset mana untuk dipilih, dan tidak mempunyai pengetahuan yang mencukupi tentang situasinya, beri keutamaan kepada yang paling mudah. Euro, emas, minyak – mata wang dan komoditi. Saham dan indeks adalah lebih sukar untuk diramal. Ia boleh diabaikan atau ditangani kemudian. Pakar berpengalaman mengesyorkan agar memulakan hanya dengan satu atau sebilangan kecil aset yang serupa untuk mempelajari kekhususan mereka secara beransur-ansur. Ia juga akan membolehkan anda untuk akhirnya bergerak kepada kerja bebas sepenuhnya dalam pasaran opsyen. 87797854111

Namun begitu, beri perhatian kepada ciri-ciri lain isyarat tersebut dalam kemas kini yang sama. Pilihlah ia untuk disesuaikan dengan gaya dagangan anda. Beri perhatian kepada jumlah maklumat, kekerapan kemas kini, pemanjangan ramalan. Jika anda bekerja pada opsyen harian, isyarat tentang perubahan sebut harga dalam beberapa jam akan menjadi tidak berguna untuk anda. Peningkatan dan penurunan harga boleh berulang beberapa kali dalam setiap jam. Oleh itu, pilih skala isyarat yang terbaik dengan berhati-hati.

Sebagai contoh, jika anda membeli opsyen setiap sejam beberapa kali sehari, kemas kini untuk isyarat pada hari yang berikutnya akan menjadi benar-benar tidak relevan. Berbincanglah tentang semua maklumat secara terperinci dan pastikan anda tidak terlepas apa-apa. Hanya satu pemilihan individu yang berhati-hati bagi isyarat tersebut akan menyediakan anda dengan alatan, yang mana akan menjadi asas yang baik untuk dagangan opsyen binari yang berjaya serta menguntungkan.

Bagaimana untuk menguji isyarat?

Anda boleh melakukannya dengan opsyen bernilai rendah, dan lebih baik lagi, anda boleh menggunakan akaun demo dengan wang demo, agar tidak merisikokan kewangan anda. Untuk ujian berskala sebenar, jumlah akaun demo mestilah sama dengan deposit, yang mana anda rancang untuk memulakan dagangan sebenar. Ini akan mengelakkan risiko kehilangan dana dan dengan itu, akan memberikan idea tentang kualiti maklumat. Anda akan memahami, sama ada sesuatu isyarat itu boleh dipercayai. Satu kelebihan tambahan adalah pengalaman dalam pengurusan deposit. Setiap peniaga akan mentakrifkan skim terbaik bagi kekerapan, tempoh dan kos bagi opsyen yang dibeli.

Ia adalah mudah untuk memahami sama ada untuk tidak bergantung kepada cadangan yang diterima. Gunakannya untuk membeli opsyen dan melihat hasilnya. Untuk ujian yang betul, adalah penting untuk mengikuti dengan ketat arahan mengenai penggunaan isyarat ujian. Dengan penggunaan yang betul, tiga atau lebih daripada lima ramalan haruslah menjadi kenyataan.  Lakukan beberapa urus niaga dan lihat berapa banyak daripadanya yang menguntungkan.

98652258741254142871

Walaupun prestasi isyarat adalah menarik dan anda menang semua urus niaga berturut-turut, jangan tergesa-gesa untuk beralih kepada deposit yang sebenar atau mendaftar untuk bekalan tetap bagi isyarat demikian. Pastikan kualiti ramalan adalah stabil. Untuk melakukan ini, tunggu untuk seketika dan ulangi ujian isyarat pada hari berikutnya. Jika ujian demikian berjaya, anda boleh memulakan dagangan sebenar. Dengan sumber isyarat yang telah terbukti dan dipercayai serta pengalaman awal anda, anda boleh mula untuk berdagang opsyen binari.

BERI MAKLUM BALAS