Sebagai permulaan, apakah pilihan binary pada asasnya? Disamping fakta yang mengatakan terdapat beberapa perbezaan antara dagangan dan dagangan pilihan, ontohnya, dalam pasaran Forex, Binary Option yang utama – ini adalah dagangan pertukaran yang sama. Iaitu, jualan semula matawang, saham dan komoditi.

Dan sekiranya kita bercakap tentang aktiviti-aktiviti dagangan, yang mana, seseorang yang melibatkan diri dalam aktiviti, keuntungan yang diterima, ditentukan oleh ciri-ciri berikut.

875444522

Tiada jumlah keuntungan minimum atau maksimum. Dari satu sisi, ini tidak bagus, kerana tiada jaminan yang anda akan peroleh sebarang untung. Dari sisi yang lain pula, ia adalah sesuatu yang sangat bagus, sepertinya anda mempunyai peluang untuk menjana keuntungan. Oleh itu, berurusan dengan pilihan sememangnya boleh jadi penyelesaian yang bagus untuk berhenti bergantung pada kewangan, jika anda anda tahu bagaimana melakukannya dengan betul.

Pendapatan adalah bergantung pada bagaimana anda membetulkan ramalan dalam setiap pergerakan harga dalam setiap bakal aset. Namun begitu, kebolehan untk membuat ramalan yang tepat adalah bergantung pada peniaga. Secara asasnya, ini harus dipelajari. Jika kita bercakap tentang perbezaan daripada dagangan pilihan yang biasa dalam tukaran stok, dalam kes yang pertama, anda tidak perlu mengira sejauh mana harga akan bertukar dalam satu ara atau sebaliknya. Ianya cukup untuk meramal tujuan ramalan dengan betul. Atas sebab ini, dagangan pilihan seringkali dilihat menguntungkan dan semestinya lebih mudah dari dagangan biasa dalam matawang atau stok pasaran.  78248558848

Untuk mula membuat keuntungan, anda perlu membeli sebuah atau beberapa pilihan. Memandangkan dalam kes ini pilihan adalah produk, ianya perlu dibeli menggunakan wang. Jadi kita tidak boleh kata yang bentuk perdagangan macam ini tidak memerlukan pelaburan. Malahan, lebih mahal pilihan yang anda beli, lebih tinggi keuntungan yang anda dapat. Oleh kerana ianya telah dikira, sebagai peraturan, ia adalah peratusan dari nilai pilihan yag anda beli. Dan jika anda beli purata $10, ia adalah satu tahap keuntungan, dan jika $100 – sesuatu yang sangat berbeza. Ini membenarkan peniaga menyelaras keuntungan yang dia dapat.

BERI MAKLUM BALAS